Historien om Pitaya

Læs min artikel fra TV Syd her:
TV SYD ARTIKEL

Det hele startede med en drøm... ❤️

Drømmen om at skabe mit eget tøj brand har været en drøm siden jeg var helt lille. Springet tog jeg den 11. Juni 2019 hvor Pitaya blev grundlagt. På daværende tidspunkt 16 år gammel.

Jeg startede med at sælge tøj fra mit værelse - i dag er vi et stærkt team på 14 ansatte.

2. September 2022 åbnede vi vores første butik på Badstuegade 14, 8000 Aarhus C, et kæmpe spring jeg er utrolig stolt over.

Mit navn er Ida, jeg er indehaver af Pitaya.

 

Jeg elsker mine kunder 🤍

Hos Pitaya er kunderne altid vores første prioritet. Derfor har vores kundeservice åbent alle hverdage og vores lager sørger for at din ordre bliver sendt senest dagen efter du har bestilt.
Jeg ønsker altid at inspirere dig som kunde når du besøger Pitaya, derfor står jeg stadig selv bag eller foran kameraet på alle mine produkt billeder, så du kan se hvordan tøjet sidder.

Har du brug for hjælp? Så kan du altid kontakte os på kundeservice@pitaya.dk eller +45 30 20 82 72

Se min nyeste kollektion her.

2020

Nu stod jeg, 17 år gammel med en rigtig forretning... Hvor kom det lige fra? Jeg begyndte at sende 5-10 pakker afsted dagligt og fik mit første lille lager og kontor hvor jeg kunne sende pakker afsted fra. Jeg husker det stadig som en af de bedste tider - hvor jeg også ansatte min første medarbejder til at hjælpe til med at pakke og besvare kundeservice henvendelser, i mens jeg var i skole til hverdag.

2021

I løbet af 2021 rykkede jeg min virksomhed til større lager lokaler og fik et endnu større lager, samt et større kontor. Min lille virksomhed voksede stille og roligt, var min drøm virkelig blevet til virkelighed? I 2021 blev jeg student, mine planer for fremtiden var anderledes end min omgangskreds - jeg skulle bygge videre på mit iværksætter eventyr. Drømmen om at kombinere min webshop og fysiske butik levede fortsat.
Vi blev 7 medarbejdere og sendte over 35.000 stykker tøj afsted.

2022

Hele året startede som en 'bumpy ride', de mørke sider ved at være selvstændig viste sig for alvor. For første gang tvivlede jeg på mig selv, min virksomhed og hele min fremtid. Var det virkelig den rigtige vej jeg havde valgt?

Jeg skulle vidst lære tingene på den hårde måde... Nu stod jeg ved en skillevej og det var alt eller intet. Nu måtte jeg tro på mig selv - og tro på mit projekt.

Den 2. September åbnede jeg min første butik på Badstuegade 14, 8000 Århus C, en beslutning jeg IKKE har fortrudt 1 sekund.

2023

Et super lærerigt og spændende år for min lille virkosmhed.
Vi er igen vokset og i slutningen af 2023 var vi 14 ansatte på både lager, kontor og i butikken.